Skip to content
reklama


Soutěž o mazivo na řetěz Motorex Chainlube Off Road – Motorbike 10/2024

Soutěž o mazivo na řetěz Motorex Chainlube Off Road – Motorbike 10/2024

Soutěž o balíček Motorex
Soutěž o balíček Motorex
Soutěž o balíček Motorex

Zatímco motorkáři na silničních strojích se pomalu dostávají do deprese ze špatného počasí a uvažují, že už své motorky uloží do garáže k zimnímu spánku, fanoušci offroadu se těší, jak na podzim pořádně zasviní v terénu jak sebe, tak své ocelové oře.

Protože, co si budem vykládat, čím víc pruhů, tím víc Adidas a čím víc bahna, tím lepší offroad. No a právě pro blátomily tu máme něco extra, speciální mazivo na řetěz jen pro ně – Motorex Chainlube Off Road. Jde o nelepivé, plně syntetické bezbarvé mazivo na řetězy a bovdeny, testované na X-kroužky a O-kroužky a určené pro motokros, enduro a do terénu. Mazivo odolává výborně vodě, je odolné i proti odstředění a tlaku. Že snižuje opotřebení řetězu je asi zbytečné psát, od toho se přece maziva mají používat, že.

Abychom nebyli troškaři (a také díky českému zastoupení značky Motorex, čili firmě AM-PROFI), můžete v naší soutěži vyhrát hned dvě balení tohoto maziva, dá se říct rodinné o objemu 500 ml a pohotovostní, které můžete vozit sebou (třeba v kapse nebo pod sedlem motorky), které má objem 56 ml.

Abyste se s nimi mohli před ostatními vytahovat, musíte je vyhrát. No a nevyhrajete, když nebudete mít štěstí a už vůbec ne, když nám správně neodpovíte na soutěžní otázku „Kde sídlí český dovozce značky, společnost AM-PROFI?“. Jsme dobráci, takže vám uznáme případně i adresu provozovny a ještě navíc vám napovíme, že kontaktní údaje AM-PROFI můžete najít na webu https://motorexcz.com/.

Správnou odpověď nám pošlete na e-mail asistent@motorbike-czech.cz pod předmětem Motorex do 1.11.2024 a nezapomeňte uvést v mailu své kontaktní údaje (tedy jméno, příjmení, adresu a telefon). Bez toho bychom vás museli z řad soutěžících vyloučit a nic byste nedostali. A tím pádem ani nejezdili, protože jak známo, kdo maže, ten jede, a vy byste neměli mazat čím…

Text a foto: Motorbike

reklama


reklama


reklama